About me

My Cookbook

Instagram

logo
Travel

One Year Ago Today – Berlin Love

sofia von porat

Det är lustigt hur små till synes oviktiga händelser kan skapa enorma konsekvenser och guida in en i helt nya banor och en annan framtid än vad man hade tänkt sig. Fjärilseffekten har jag för mig att de kallar det.

För ett år sedan var jag i Berlin, och om jag ska vara helt ärligt visste jag inte riktigt varför, men jag hade en känsla av att det var där jag skulle befinna mig just då, och för en gångs skull hade jag nog rätt. Människorna jag träffade fick mig att tänka i nya banor och perspektiv, inspirationen flödade och det var nog där på många vis som idén om VEGMAT föddes, även om vi inte visste om det just då.

It’s funny how the seemingly small events in life can create huge consequences and put you on a whole new path than what you had in mind. The butterfly effect they call it, I think.

A year ago I was in Berlin, and to be honest I wasn’t quite sure what I was doing there, but I had a feeling that that’s where I had to be at that time, and for once I think I was right. The people I met made me think in whole new ways and perspectives, the inspiration was flowing and my mind was blown in many ways. That’s where VEGMAT was born, even though we didn’t know it at the time.