About me

My Cookbook

Instagram

logo
Snacks

Grillad sandwich med avokado och pesto

Mackor är det bästa jag vet. Ända sedan jag var tonåring föredrog jag mackor över godis, särskilt när man lagt lite extra energi på att göra en riktigt god macka. Helst sent på kvällen, av någon anledning smakar de som godast då.

Den här mackan är fylld med smält vegansk ost och avokado pesto med spenat – superenkelt och riktigt gott. Jag använde Max Hot Frisco Melt toast bröd som funkade perfekt till min paninigrill. Att smöra ovansidorna behövdes inte.

Grillad sandwich med avokado och pesto

4 port.

  • 2 avokador
  • 3 msk vegansk pesto (jag använde Garants veganpesto med tofu och cashewnötter)
  • 2 dl bladspenat, hackad
  • 2 krm rökt paprikapulver
  • salt/peppar, efter smak
  • 8 skivor Max Frisco hot melt toast bröd
  • 8 skivor vegansk smältbar ost
  1. Halvera och kärna ur avokado och mosa i en bunke. Blanda tillsammans med pesto, spenat, paprikapulver, salt och peppar.
  2. Bred fyllningen över 4 brödskivor, toppa sedan med osten och lägg resterande brödskivor ovanpå.
  3. Grilla i en paninigrill tills osten smält och bröden fått en fin gyllene färg. Njut!

 

You Might Also Like